Följande beskriver Privacy Policy för BinaryULTRA.com webbplats.

If your’re from Europe don’t use this site due to your GDPR laws. Go away or move to
USA.

Oavsett spårning eller integritet involvering denna webbplats användningsområden är kontrollerad av tredje
party software providers. Contact them if you want to learn more in regards to how
they handle your privacy. Even if you become our customer your credit card data is
lagras på 3rd-partytjänster som authorize.net eller clickbank.com eller stripe.com.
Stora företag och regeringar har sålt dina data och spårar dig var som helst
you go even without your permission. So deal with them.

din integritet

Din integritet är viktigt för oss. För att bättre skydda din integritet tillhandahåller vi detta meddelande för att förklara våra online informationspraxis och de val du kan göra om hur informationen samlas in och används. Du godkänner att du accepterar dessa policyer genom att använda vår hemsida på ett sätt som leder till att du ger oss personuppgifter.

Statlig lag och kompletterande rättigheter

Vänligen förstå att du kan ha ytterligare rättigheter som härrör från statliga lagar baserat på var du bor. Dessa tillståndsbaserade rättigheter kan öka, stärka eller på annat sätt komplimera alla privata rättigheter du har i sig eller enligt federal lag. Vår policy är att följa fullständigt sekretesspolicyen för varje jurisdiktion där vi är verksamma. Du är därför fri att använda vår kontaktinformation för att när som helst komma fram till oss för att hävda statliga rättigheter.

Vårt engagemang för barnets integritet

Att skydda privatlivet hos de allra unga är särskilt viktigt. Av den anledningen kommer vår webbplats aldrig att samla in eller behålla information på vår webbplats från de som vi faktiskt vet är under 18, och ingen del av vår hemsida är strukturerad för att locka till någon under 18.

Enligt våra användarvillkor och användarvillkor får barn under 18 inte använda vår webbplats och få tillgång till våra tjänster. Det är inte vår avsikt att erbjuda produkter eller tjänster till minderåriga.

Google Analytics

BinaryULTRA.com använder Google Analytics för att analysera hur användarna använder webbplatsen. Verktyget använder "cookies", som är textfiler placerade på din dator, för att samla in Internet-logginformation och information om besökarnas beteende i en anonym form. Informationen som genereras av cookien om din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) överförs till Google. Denna information används då för att utvärdera besökarnas användning av denna webbplats och för att sammanställa statistiska rapporter om webbplatsaktivitet.

Vi kommer aldrig (och tillåter inte någon tredje part att) använda statistiska analysverktyget för att spåra eller samla in personligt identifierbar information för besökare på vår webbplats. Google kommer inte att associera din IP-adress med någon annan data som innehas av Google. Varken vi eller Google kommer att länka, eller försöka länka, en IP-adress med identiteten för en datoranvändare.

Du kan vägra användningen av cookies genom att välja lämpliga inställningar i din webbläsare. Observera dock att om du gör det kan du inte använda den fullständiga funktionaliteten på denna webbplats. Genom att använda den här webbplatsen samtycker du till behandlingen av data om dig av Google på det sätt och i de syften som anges ovan.

Annan samling av personuppgifter

När du besöker vår webbplats kan den IP-adress som används för att komma åt vår webbplats loggas tillsammans med datum och tidpunkter för åtkomst. Denna information används endast för att analysera trender, administrera vår webbplats, spåra användarnas rörelse och samla bred demografisk information för internt bruk, såsom statistiska bedömningar och förbättringar av webbplatsen. Viktigast är inte några inspelade IP-adresser kopplade till personligt identifierbar information.

Annan information kan också samlas in, vilket är ganska typiskt för de flesta webbplatser. Källan som hänvisade dig till vår hemsida är allmänt känd. På samma sätt kan din längd på vår hemsida och din destination när du lämnar vår webbplats också spåras. Andra vanliga data som samlas in innehåller typen av operativsystem som datorn använder för att få tillgång till vår webbplats har. På samma sätt noteras typen av webbläsare ofta. Återigen är det vanlig datainsamling, och hjälper till att slutligen skapa en bättre slutanvändarupplevelse.

Kakor är en annan vanlig internetpraxis. Cookies är ett viktigt sätt att förbättra användarupplevelsen genom att vi kan anpassa din användning av vår webbplats. Enkel information överförs till din dator för att låta innehållet och erfarenheten återspegla dina åtgärder, preferenser och så vidare. Du bör helt enkelt anta att vår webbplats använder cookies och notera att du är fri att göra justeringar i din webbläsare för att inaktivera dessa eller på annat sätt få meddelande om cookies så att du kan ta vad som helst önskad åtgärd du väljer. Vänligen förstå att det inte är tillåtet att vägra cookies genom att göra några av våra webbplatsfunktioner förknippade och göra vissa aspekter värdelösa för dig.

Ibland kommer du att vara fullt medveten om mottagna uppgifter, eftersom du är den direkta källan som tillhandahåller den. Du kan till exempel kommentera ett blogginlägg, svara på ett e-postmeddelande (antingen broadcastmeddelande eller autosvarare), ge en e-postadress, fyll i en enkät, begär SMS eller annat. Likaså innebär inköp nödvändigtvis att man samlar in viss information, såsom kreditkortsinformation, Paypal-adresser, din fysiska adress för fakturering och / eller frakt, telefonnummer osv. Att neka att lämna några av dessa uppgifter kan leda till att vi inte kan tillhandahålla de produkter eller tjänster du har begärt.

Ett utmärkt exempel på begränsad tillgång till vår webbplats är där innehållet kan skyddas av ett användarnamn och lösenord. Oavsett om ett användarnamn och lösenord genereras av vår webbplats, eller skapad av dig, kommer dessa nästan alltid att vara kopplade till någon annan information som är relaterad till eller kopplad till dig. Detta är sant eftersom mycket innehåll som skyddas på internet är prenumerationsbaserat, ofta betalt för. Således måste användarnamnet och lösenordet nödvändigtvis vara knutet till din andra kontodata. Användarnamn och lösenord, av sin natur, bör hållas privata.

Hantering av personlig information

Observera att all personlig information du ger till andra än oss eller våra leverantörer är helt frivillig. Som ett exempel kan du avslöja något i en blogginläggs kommentar. Den "privata" informationen är nu "allmän", och vi har ingen kontroll över det. På samma sätt delar du information med någon annan tredje part som inte fungerar som tjänsteleverantör till oss, lägger den informationen bortom vår kontroll och blir föremål för den policy som den här parten har på plats.

Vår primära avsikt att samla personlig och privat information från dig är helt enkelt att bedriva vår verksamhet. Vi kan använda det här internt för att bättre kunna tjäna dig. Följaktligen ser vi ingen anledning att dela med dig av dina personuppgifter till andra parter och externa intressen om du inte har tillåtit oss att göra det.

Det finns naturligtvis tillfällen där din information lagras hos leverantörer av tredje part, till exempel e-postleverantörer, eftersom de tillhandahåller tjänster som är ledande inom kvalitet och säkerhet och är mycket mer fördelaktiga för vår slutanvändare än att försöka med sådana tjänster " in-house. "Men du är aldrig skyldig att hantera någon sådan tredje part direkt, de är begränsade i hur de använder din information, och de kan inte sälja eller överföra den till andra på något sätt.

Men självklart utgör din information en del av en helhet. Detta aggregat av information kan däremot användas för att förstå vår övergripande användarbas. Vidare kan vi dela den här informationen om våra webbplats besökare som helhet, inte individuellt, med tredje part för olika ändamål, enligt vårt eget gottfinnande.

Medan vi är starka förtroende för privatlivet finns det tillfällen när vi till och med kan tvingas överge dessa idealer. Precis som stora sökmotorer står inför pågående tvång för att ge uppgifter mot deras vilja, så kan detsamma inträffa med vår hemsida. Olaglig verksamhet eller andra allvarliga handlingar eller påståenden kan skapa rättsligt ansvar för vår hemsida. I sådana fall förbehåller vi oss rätten att dela med dig av informationen, annars kan vi helt enkelt vara tvungna att göra det enligt lag.

Å andra sidan kan det finnas tillfällen då vi skulle behöva dela din privata information för att skydda våra egna intressen. I fall av misstänkt eller påstådd upphovsrättsintrång eller andra brott mot immateriella rättigheter kan det vara nödvändigt att dela med sig av personlig information.

Google Adsense och Doubleclick DART Cookie

Google, som tredjepartsannonsör, kan använda cookies för att visa annonser på denna webbplats. Användningen av DART-cookies från Google gör det möjligt för dem att betjäna annonser till besökare som är baserade på deras besök på denna webbplats, inklusive tidigare besök, liksom andra webbplatser på internet.

För att välja bort DART cookies kan du besöka Googles annonsnätverk och innehållsnätverk sekretesspolicy på följande webbadress http://www.google.com/privacy_ads.html Spårning av användarna genom DART-cookien mekanismer enligt Googles egen sekretesspolicy .

Andra tredjepartsannonsservrar eller annonsnätverk kan också använda cookies för att spåra användaraktiviteter på denna webbplats för att mäta annonseringseffektivitet och andra skäl som kommer att tillhandahållas i sin egen integritetspolicy. Vår webbplats har ingen åtkomst eller kontroll över dessa cookies som kan användas av tredje part annonsörer. Du kan dock välja bort några, men sannolikt inte alla, av dessa cookies på ett enkelt ställe på http://ww.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

Länkar till tredje parts webbplatser

Vi har inkluderat länkar på denna webbplats för din användning och referens. Vi är inte ansvariga för sekretesspolicyerna på dessa webbplatser. Du bör vara medveten om att de här webbplatsernas sekretesspolicy kan skilja sig från våra egna.

Kommentarer Policy

Som du vet, handlar Web 2.0 om konversationen. Men utan några enkla grundregler kan den konversationen bli en skrikande match som avskräcker andra från att komma in i skytten.

Så här är BinaryULTRA.com kommentarer policy. Genom att publicera på min blogg godkänner du följande:

Du kan kommentera utan att registrera dig. Du kan logga in via Disqus, OpenID, Twitter, Facebook eller inte alls. Det är upp till dig. Du kan posta anonymt. Jag rekommenderar inte det här, men du kan göra det om du vill. Jag kan ändra denna regel om den missbrukas.

Du kan posta uppföljningsfrågor. Om du har en fråga är chansen att du inte är ensam. Andra tänker troligen på samma sätt. Därför vill jag hellre få dina kommentarer på BinaryULTRA.com än via e-post. Det är en bättre användning av min tid att ta itu med alla på en gång istället för att svara på flera liknande e-postmeddelanden.

Du kanske inte håller med mig. Jag välkomnar debatten. Men jag ber om att om du inte håller med mig - eller någon annan, för den delen - gör det på ett sätt som är respektfullt. Enligt min åsikt finns det alltför mycket att ropa på torget för att tolerera det här.

BinaryULTRA.com förbehåller sig rätten att radera dina kommentarer. Det här är min blogg. Jag har ingen skyldighet att publicera dina kommentarer. Den första ändringen ger dig rätt att uttrycka dina åsikter på din blogg, inte min.

I synnerhet kommer jag att radera dina kommentarer om du skickar något som enligt min åsikt är (a) snarky; (b) utanför ämnet; (c) kränkande, förolämpande, kränkande, trakasserande, hotande, profetiskt, pornografiskt, offensivt, falskt, vilseledande eller som annars kränker eller uppmuntrar andra att bryta mot min känsla av inredning och civilitet eller någon lag, inklusive immateriella rättigheter eller (d) "spam", dvs. ett försök att annonsera, begära eller på annat sätt marknadsföra varor och tjänster. Du kan dock lägga till en länk till din webbplats eller ditt senaste blogginlägg.

Du behåller ägande av dina kommentarer. Jag äger inte dem och jag uttryckligen avvisar allt ansvar som kan uppstå av dem. Genom att kommentera min webbplats godkänner du att du behåller alla äganderätter i det du skickar här och att du kommer att befria mig från allt ansvar som kan uppstå av dessa inlägg.

Du beviljar BinaryULTRA.com en licens för att skicka dina kommentarer. Licensen är världsomspännande, oåterkallelig, icke-exklusiv och royaltyfri. Du ger mig rätt att lagra, använda, överföra, visa, publicera, reproducera och distribuera dina kommentarer i vilket format som helst, inklusive men inte begränsat till en blogg, i en bok, en video eller en presentation.

Kort sagt, mitt mål är att vara värd för intressanta samtal med omsorgsfullt, ärligt och respektfullt folk. Jag tror att denna enkla kommentarpolicy kommer att underlätta detta.

ÄNDRINGSANVISNING: Som med någon av våra administrativa och juridiska meddelandesidor kan innehållet på denna sida och kommer att förändras över tiden. Följaktligen kan denna sida läsa annorlunda utifrån ditt nästa besök. Dessa ändringar är nödvändiga och utförs av BinaryULTRA.com, för att skydda dig och vår BinaryULTRA.com hemsida. Om denna sida är viktig för dig bör du checka tillbaka ofta eftersom inget annat meddelande om ändrat innehåll kommer att tillhandahållas antingen före eller efter ändringen träder i kraft.

COPYRIGHT WARNING: De juridiska meddelanden och administrativa sidor på denna webbplats, inklusive den här, har noggrant utarbetats av en advokat. Vi på BinaryULTRA.com har betalat för att licensera användningen av dessa juridiska meddelanden och administrativa sidor på BinaryULTRA.com för ditt skydd och vårt. Det här materialet får inte användas på något sätt av någon anledning och obehörig användning policysas via Copyscape för att upptäcka överträdare.

FRÅGOR / KOMMENTARER / KONCERNER: Om du har några frågor om innehållet på denna sida eller helt enkelt vill komma till oss av någon annan anledning, kan du göra det genom att följa den här länken: http://binaryultra.com

Utökad sekretesspolicy

Vi är mycket glada över att du har visat intresse för vårt företag. Dataskydd
har en särskilt hög prioritet för förvaltningen av BinaryUltra.com. Användningen
av webbsidorna på BinaryUltra.com är möjlig utan någon indikation på
personlig information; Om en registrerad emellertid vill använda särskilda företagstjänster via
vår hemsida, behandling av personuppgifter kunde bli nödvändig. Om behandlingen av
personuppgifter är nödvändiga och det finns ingen lagstadgad grund för sådan behandling, vi
generellt få samtycke från den registrerade.

Behandling av personuppgifter, till exempel namn, adress, e-postadress eller
En registrerad telefonnummer ska alltid överensstämma med Allmänna uppgifter
Skyddsförordningen (GDPR), och i enlighet med de landsspecifika uppgifterna
skyddsbestämmelser som gäller för BinaryUltra.com. Med hjälp av dessa data
skyddsdeklaration skulle vårt företag vilja informera allmänheten om
natur, omfattning och syfte med de personuppgifter vi samlar in, använder och behandlar.
Vidare informeras de registrerade, med hjälp av denna dataskyddsdeklaration,
av de rättigheter de har rätt till.

Som controller har BinaryUltra.com implementerat många tekniska och
organisatoriska åtgärder för att säkerställa ett fullständigt skydd av personuppgifter
behandlas via denna webbplats. Internetbaserade dataöverföringar kan emellertid i
principen har säkerhetsbrister, så absolut skydd kan inte garanteras. För detta
anledning, varje registrerad är fri att överföra personuppgifter till oss via alternativ
betyder, t ex via telefon.

1. Definitioner

Dataskyddsdeklarationen för BinaryUltra.com är baserad på de villkor som används av
den europeiska lagstiftaren för antagandet av den allmänna databeskrivningsförordningen
(BRP). Vårt dataskyddsdeklaration ska vara läsligt och förståeligt för
allmänheten, såväl som våra kunder och affärspartner. För att säkerställa detta, vi
vill först förklara den terminologi som används.

I den här dataskyddsdeklarationen använder vi bland annat följande termer:

a) Personuppgifter

Personuppgifter betyder all information som rör en identifierad eller identifierbar
fysisk person ("registrerad"). En identifierbar fysisk person är en som kan vara
identifieras, direkt eller indirekt, särskilt med hänvisning till en identifierare sådan
som ett namn, ett identifikationsnummer, platsdata, en online-identifierare eller till en eller
fler faktorer som är specifika för fysiska, fysiologiska, genetiska, mentala, ekonomiska,
kulturell eller social identitet hos den fysiska personen.
b) Uppgiftsperson

Uppgiftspersonen är någon identifierad eller identifierbar fysisk person vars personuppgifter
behandlas av den registeransvarige som ansvarar för behandlingen.

c) bearbetning

Bearbetning är någon operation eller uppsättning operationer som utförs på personliga
data eller på uppsättningar av personuppgifter, oavsett om det sker med automatiska medel, t.ex.
insamling, inspelning, organisation, strukturering, lagring, anpassning eller ändring,
hämtning, samråd, användning, upplysningar genom överföring, spridning eller på annat sätt
göra tillgänglig, justering eller kombination, begränsning, radering eller förstöring.

d) Begränsning av bearbetningen

Begränsning av bearbetning är märkning av lagrade personuppgifter med syftet att
begränsa sin behandling i framtiden.

e) profilering

Profilering innebär någon form av automatiserad behandling av personuppgifter bestående av
Användningen av personuppgifter för att utvärdera vissa personliga aspekter som rör en naturlig
person, särskilt för att analysera eller förutsäga aspekter om den fysiska personens
prestanda på jobbet, ekonomisk situation, hälsa, personliga preferenser, intressen,
tillförlitlighet, beteende, läge eller rörelser.

f) Pseudonymisering

Pseudonymisering är behandling av personuppgifter på ett sådant sätt att
Personuppgifter kan inte längre tillskrivas en viss registrerad utan användning
av ytterligare information, förutsatt att sådan ytterligare information hålls
separat och är föremål för tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att
personuppgifter tillskrivs inte en identifierad eller identifierbar fysisk person.

g) Controller eller controller som ansvarar för bearbetningen

Controller eller controller som är ansvarig för behandlingen är den naturliga eller juridiska
person, offentlig myndighet, byrå eller annan kropp som, ensam eller gemensamt med andra,
bestämmer syftet och sättet att behandla personuppgifter där den
Syften och medel för sådan behandling bestäms av unionens eller medlemsstaternas lagstiftning,
registeransvarige eller de särskilda kriterierna för nominering kan tillhandahållas av unionen eller
Medlemsstaters lag.

h) Processor

Processorn är en naturlig eller juridisk person, myndighet, byrå eller annan kropp
vilken behandlar personuppgifter på uppdragsgivarens vägnar.

i) Mottagare

Mottagare är en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, byrå eller annat organ,
till vilken personuppgifterna avslöjas, oavsett om en tredje part är eller inte. Dock,
offentliga myndigheter som kan få personuppgifter inom ramen för en viss
Förfrågan i enlighet med unions- eller medlemsstatslagstiftningen ska inte betraktas som
mottagare; Behandlingen av dessa uppgifter av de offentliga myndigheterna skall vara i
överensstämmelse med gällande regler för dataskydd enligt syftet med
bearbetning.

j) tredje part

Tredje part är en fysisk eller juridisk person, myndighet, organ eller annan organ
än den registrerade, kontrollen, processorn och personer som, under direkt
myndighet hos den registeransvarige eller processorn, har rätt att behandla personuppgifter.

k) Samtycke

Samtycke från den registrerade är någon fritt given, specifik, informerad och
entydig indikation på den registrerades önskemål genom vilken han eller hon, genom ett uttalande
eller genom en tydlig bekräftelseåtgärd, innebär en överenskommelse om behandlingen av personliga
uppgifter om honom eller henne.

2. Namn och adress till regulatorn

Controller i den allmänna databeskrivningsförordningen (GDPR), andra
Dataskyddslagstiftning som är tillämplig i Europeiska unionens medlemsstater och andra
bestämmelser om dataskydd är:

BinaryUltra.com

701 South Carson Street
Svit # 200
Carson City, NV 89701-5239

usa

Kontakt: från vårt kontaktformulär på denna sida (email exkluderad från den här sidan för att undvika
email skördare spammer bots samling - så använd vårt kontaktformulär)

Webbplats: http://BinaryUltra.com

3. Cookies

Webbsidorna på BinaryUltra.com använder cookies. Cookies är textfiler som är
lagras i ett datorsystem via en webbläsare.

Många webbplatser och servrar använder cookies. Många kakor innehåller en så kallad cookie
ID. Ett cookie-ID är en unik identifierare av cookien. Den består av en karaktär
sträng genom vilken internetsidor och servrar kan tilldelas specifika
Internet webbläsare där kakan lagras. Detta tillåter besökta webbplatser
och servrar för att differentiera den enskilda webbläsaren i datasubjektet från andra
Internet webbläsare som innehåller andra cookies. En viss webbläsare kan vara
identifieras och identifieras med hjälp av det unika cookie-id.

Genom att använda cookies kan BinaryUltra.com erbjuda användarna av denna webbplats
med mer användarvänliga tjänster som inte skulle vara möjliga utan kakan
inställning.

Med hjälp av en kaka kan informationen och erbjudandenen på vår hemsida optimeras med
användaren i åtanke. Cookies tillåter oss, som tidigare nämnts, att känna igen vår hemsida
användare. Syftet med detta erkännande är att göra det lättare för användarna att utnyttja vårt
hemsida. Den webbplatsanvändare som använder cookies, t ex behöver inte ange åtkomstdata
varje gång webbplatsen är åtkomst, eftersom det tas över av webbplatsen och
kakan lagras således på användarens datorsystem. Ett annat exempel är kakan av
en kundvagn i en webbutik. Onlinebutiken kommer ihåg artiklarna som a
kunden har placerat i den virtuella kundvagnen via en cookie.

Den registrerade kan när som helst förhindra att cookies ställs in via vår hemsida
med hjälp av en motsvarande inställning av den använda webbläsaren och kan således
Förneka permanent inställningen av cookies. Dessutom kan redan inställda cookies vara
raderas när som helst via en webbläsare eller andra program. Detta är
möjligt i alla populära webbläsare. Om den registrerade inaktiverar inställningen
av cookies i webbläsaren som används, kan inte alla funktioner på vår hemsida vara
helt användbar.

4. Samling av allmänna data och information

BinaryUltra.coms webbplats samlar in en serie allmänna data och information
när en registrerad eller ett automatiskt system samlar upp webbplatsen. Denna generella data och
information lagras i serverns loggfiler. Samlat kan vara (1) webbläsartyperna
och versioner som används, (2) operativsystemet som används av åtkomstsystemet, (3)
webbplats från vilken ett accessing system når vår webbplats (så kallade hänvisningar), (4)
delwebbsidor, (5) datum och tid för åtkomst till webbplatsen, (6) an
Internet-protokolladress (IP-adress), (7) Internetleverantör av
tillgång till system och (8) annan liknande data och information som kan användas i
händelsen av attacker på våra informationstekniska system.

När du använder dessa generella data och information ritar inte BinaryUltra.com någon
slutsatser om den registrerade. Snarare krävs denna information för att (1) leverera
innehållet på vår hemsida korrekt, (2) optimerar också innehållet på vår hemsida
som annonsering, (3) säkerställa långsiktig lönsamhet för vår informationsteknik
system och hemsida teknik, och (4) ger brottsbekämpande myndigheter med
information som är nödvändig för brottmål i händelse av en cyberattack. Därför,
BinaryUltra.com analyserar anonymt uppsamlade data och information statistiskt,
i syfte att öka dataskyddet och datasäkerheten hos vårt företag,
och för att säkerställa en optimal skyddsnivå för de personuppgifter vi behandlar. De
Anonyma data i serverns loggfiler lagras separat från alla personuppgifter
tillhandahållen av en registrerad.

5. Registrering på vår hemsida

Den registrerade har möjlighet att registrera sig på regulatorns webbplats med
Uppgifter om personuppgifter. Vilka personuppgifter överförs till regulatorn
bestäms av respektive ingångsmaske som används för registreringen. Den personliga
data som registrerats av den registrerade samlas och lagras uteslutande för intern användning
av regulatorn, och för sina egna ändamål. Kontrollenheten kan begära överföring till
en eller flera processorer (t.ex. en pakettjänst) som också använder personuppgifter för en
internt syfte som kan hänföras till regulatorn.

Genom att registrera på regulatorns webbplats, IP-adressen som tilldelats av
Internetleverantör (ISP) och används av registreringsdatum och tidpunkten för
registrering lagras också. Lagringen av dessa data sker mot
bakgrunden till att detta är det enda sättet att förhindra missbruk av våra tjänster, och om
nödvändigt för att göra det möjligt att undersöka begåda brott. I så fall lagringen
av dessa data är nödvändiga för att säkra kontrollenheten. Denna data skickas inte vidare till
tredje part såvida inte det finns en lagstadgad skyldighet att vidarebefordra uppgifterna, eller om
överföring tjänar målet för straffrättsligt åtal.

Registreringen av den registrerade, med frivillig uppgift om personuppgifter,
är avsett att göra det möjligt för den registeransvarige att erbjuda innehållsmottagare eller tjänster
som endast får erbjudas till registrerade användare på grund av saken i
fråga. Registrerade personer kan ändra de personuppgifter som anges under
registrering när som helst, eller för att få dem helt raderade från datalageret
styrenheten.

Den registeransvarige ska när som helst tillhandahålla information på begäran till varje data
ämne om vilken personuppgifter som lagras om den registrerade. Dessutom har
registeransvarig ska korrigera eller radera personuppgifter på begäran eller uppgift om
den registrerade, i den mån det inte finns lagstadgade lagringsskyldigheter. Helheten
av regulatorns anställda är tillgängliga för den registrerade i detta avseende som
kontaktpersoner.

6. Prenumeration på våra nyhetsbrev

På BinaryUltra.coms hemsida får användarna möjlighet att prenumerera på
vårt företags nyhetsbrev. Den ingående masken som används för detta ändamål bestämmer vad
personuppgifter överförs, liksom när nyhetsbrevet beställs från
styrenheten.

BinaryUltra.com informerar sina kunder och affärspartner regelbundet med hjälp av
ett nyhetsbrev om företagserbjudanden. Företagets nyhetsbrev får endast tas emot
av den registrerade om (1) den registrerade har en giltig e-postadress och (2)
registrerade register för nyhetsbrevet sändning. Ett bekräftelsemail skickas
till den e-postadress som registrerats av en registrerad för första gången för nyhetsbrev
frakt, av juridiska skäl, i dubbeloptagningsförfarandet. Denna bekräftelse e-post
används för att bevisa om ägaren till e-postadressen är den registrerade
auktoriserad att få nyhetsbrevet.

Under registrering för nyhetsbrevet lagrar vi också IP-adressen till
datorsystem som tilldelats av Internetleverantören (ISP) och används av data
ämne vid registreringstidpunkten samt datum och tidpunkt för
registrering. Samlingen av dessa data är nödvändig för att förstå
(möjlig) missbruk av e-postadress till en registrerad vid ett senare tillfälle, och det
tjänar därför syftet med det registeransvariges rättsliga skydd.

De personuppgifter som samlats in som en del av en registrering för nyhetsbrevet kommer endast att vara
brukade skicka vårt nyhetsbrev. Dessutom kan abonnenter på nyhetsbrevet vara
informeras via e-post, så länge det är nödvändigt för driften av nyhetsbrevet
service eller en registrering i fråga, eftersom det kan vara fallet i händelse av
ändringar av nyhetsbrevet, eller om det ändras teknisk
omständigheter. Det kommer inte att överföras personuppgifter som samlats in av nyhetsbrevet
service till tredje part. Prenumerationen på vårt nyhetsbrev kan avslutas av
registrerad när som helst. Samtycket till lagring av personuppgifter, som uppgifterna
ämnet har gett för att skicka nyhetsbrevet, kan återkallas när som helst. För
Syftet med återkallandet av samtycke finns en motsvarande länk i varje nyhetsbrev. Det
Det är också möjligt att avbryta prenumerationen från nyhetsbrevet när som helst direkt på
styrorganets hemsida, eller att kommunicera detta med regulatorn i en annan
sätt.

7. nyhetsbrev tracking

Nyhetsbrevet för BinaryUltra.com innehåller sk Track Pixels. En spårning
pixel är en miniatyrbild som är inbäddad i sådana e-postmeddelanden, som skickas i HTML-format
för att aktivera loggfilinspelning och analys. Detta möjliggör en statistisk analys av
framgång eller misslyckande av marknadsföringskampanjer online. Baserat på den inbäddade spårningen
pixel kan BinaryUltra.com se om och när ett e-postmeddelande öppnades av en registrerad,
och vilka länkar i e-posten uppringdes av registrerade.

Sådana personuppgifter som samlats in i spårningspixlarna i nyhetsbrevet är
lagras och analyseras av regulatorn för att optimera frakten av
nyhetsbrev, samt att anpassa innehållet i framtida nyhetsbrev ännu bättre till
den registrerades intressen. Dessa personuppgifter kommer inte att vidarebefordras till tredje
parter. Uppgiftslämnarna är när som helst berättigade att upphäva respektive separata
intyg om samtycke utfärdad genom dubbeloptioner. Efter en
återkallelse, kommer dessa personuppgifter att raderas av regulatorn. BinaryUltra.com
anser automatiskt att ett tillbakadragande från mottagandet av nyhetsbrevet återkallas.

8. Kontaktmöjlighet via webbplatsen

Webbplatsen för BinaryUltra.com innehåller information som möjliggör en snabb
elektronisk kontakt till vårt företag, samt direkt kommunikation med oss, vilket
Innehåller också en allmän adress för det så kallade elektroniska postmeddelandet (e-postadress). Om
en registrerad kontaktar kontrollanten via e-post eller via en kontaktformulär, den personliga
data som överförs av den registrerade lagras automatiskt. Sådana personuppgifter
som överförs på frivillig basis av en registrerad till den registeransvarige lagras
i syfte att behandla eller kontakta den registrerade. Det finns ingen överföring av
Dessa personuppgifter till tredje part.

9. Kommentarer till bloggen på hemsidan

BinaryUltra.com erbjuder användarna möjlighet att lämna enskilda kommentarer
individuella bloggbidrag på en blogg, som finns på regulatorns hemsida. en
blogg är en webbaserad, offentligt tillgänglig portal, genom vilken en eller flera personer
kallade bloggare eller webbbloggar kan posta artiklar eller skriva ner tankar i så kallade
blogginlägg. Blogpostar kan vanligtvis kommenteras av tredje part.

Om en registrerad lämnar en kommentar till bloggen publicerad på denna webbplats, kommer kommentarerna
Lagd av den registrerade lagras och publiceras samt information om
datum för kommentaren och användarens (pseudonym) vald av den registrerade. I
Dessutom IP-adressen som tilldelats av Internetleverantören (ISP) till data
ämnet loggas också. Denna lagring av IP-adressen sker för säkerhet
orsaker, och om den registrerade bryter mot tredje parts eller posts rättigheter
olagligt innehåll genom en viss kommentar. Lagringen av dessa personuppgifter är,
Därför, i det egna intresset av den registeransvarige, så att han kan exculpate i
händelse av en överträdelse. Denna insamlade personuppgifter kommer inte att överföras till tredje
parter, såvida inte sådan överföring krävs enligt lag eller tjänar syftet med försvaret av
datakontrollanten.
10. Prenumeration på kommentarer på bloggen på hemsidan

Kommentarerna i bloggen till BinaryUltra.com kan prenumerera på tredje
parter. I synnerhet finns det möjligheten att en kommentator abonnerar på
kommentarer efter hans kommentarer på ett visst blogginlägg.

Om en registrerad bestämmer sig för att prenumerera på alternativet, skickar regulatorn en
automatisk bekräftelse-e-post för att kontrollera dubbeloptagningsförfarandet för huruvida
ägaren av den angivna e-postadressen bestämdes till förmån för detta alternativ. Alternativet att
prenumerera på kommentarer kan avslutas när som helst.
11. Rutinmässig radering och blockering av personuppgifter

Den registeransvarige ska endast behandla och lagra personuppgifter hos den registrerade
för den period som är nödvändig för att uppnå syftet med lagring, eller så långt det är
beviljats ​​av den europeiska lagstiftaren eller andra lagstiftare i lagar eller förordningar till
som regulatorn är föremål för.

Om lagringsformen inte är tillämplig, eller om en lagringsperiod som föreskrivs av
Europeiska lagstiftaren eller annan behörig lagstiftare löper ut, är personuppgifterna
rutinmässigt blockerad eller raderad i enlighet med lagstadgade krav.

12. Den registrerades rättigheter

a) Rätt till bekräftelse

Varje registrerad ska ha rättighet som beviljats ​​av den europeiska lagstiftaren till
få från kontrollanten bekräftelsen om huruvida personuppgifter eller inte
om honom eller henne behandlas. Om en registrerad önskar utnyttja sig
av denna rätt till bekräftelse kan han eller hon när som helst kontakta någon anställd hos
styrenheten.

b) Rätt till åtkomst

Varje registrerad ska ha rättighet som beviljats ​​av den europeiska lagstiftaren till
få från den registeransvarige gratis information om hans eller hennes personuppgifter lagrade på
när som helst och en kopia av denna information. Dessutom gäller de europeiska direktiven och
föreskrifter ge den registrerade tillgång till följande uppgifter:
syftet med behandlingen
kategorier av berörda personuppgifter
Mottagarna eller kategorierna av mottagare till vilka personuppgifterna har varit
eller kommer att avslöjas, särskilt mottagare i tredje land eller internationellt
organisationer;
om möjligt, den planerade perioden för vilken personuppgifterna kommer att vara
lagras eller, om det inte är möjligt, de kriterier som används för att bestämma denna period
Förekomsten av rätten att begära av reglerkorrigeringen eller
radering av personuppgifter eller begränsning av behandling av personuppgifter angående
registrerad eller motsätta sig sådan behandling
förekomsten av rätten att lämna in ett klagomål hos en tillsynsmyndighet
där personuppgifterna inte samlas in från den registrerade, alla tillgängliga
information om deras källa;
Förekomsten av automatiserat beslutsfattande, inklusive profilering, hänvisas till
i artikel 22 (1) och (4) i GDPR och, åtminstone i dessa fall, meningsfullt
information om den aktuella logiken, liksom betydelsen och planen
Konsekvenser av sådan behandling för den registrerade.

Vidare ska den registrerade ha rätt att erhålla information om
om personuppgifter överförs till ett tredjeland eller till en internationell
organisation. Om så är fallet ska den registrerade ha rätt att vara
informeras om lämpliga skyddsåtgärder i samband med överföringen.

Om en registrerad vill utnyttja denna rätt till åtkomst kan han eller hon,
kontakta när som helst en anställd hos regulatorn.

c) Rätt till rättelse

Varje registrerad ska ha rättighet som beviljats ​​av den europeiska lagstiftaren till
få från regulatorn utan otillbörlig fördröjning rättelsen av felaktiga
personuppgifter om honom eller henne. Med hänsyn till syftet med
behandling, ska den registrerade ha rätt att ha ofullständiga personuppgifter
slutfört, inklusive genom att tillhandahålla ett kompletterande uttalande.

Om en registrerad vill utnyttja denna rätt till rättelse kan han eller hon,
kontakta när som helst en anställd hos regulatorn.

d) Rätt till radering (Rätt att glömma)

Varje registrerad ska ha rättighet som beviljats ​​av den europeiska lagstiftaren till
få från kontrollanten radering av personuppgifter om honom eller henne utan
otillbörlig försening, och den registeransvarige ska ha skyldighet att radera personuppgifter
utan otillbörlig fördröjning där någon av följande skäl gäller, så länge som
behandling är inte nödvändig:
Personuppgifterna är inte längre nödvändiga i förhållande till syftet med
vilka de samlades eller på annat sätt behandlades.
Den registrerade återkallar samtycke till vilket behandlingen är baserad enligt
till punkt a) i artikel 6 (1) i GDPR eller punkt a) i artikel 9 (2) i GDPR,
och där det inte finns någon annan rättslig grund för behandlingen.
Den registrerade motsätter sig behandlingen enligt artikel 21 (1) av
GDPR och det finns inga övergripande legitima grunder för behandlingen eller uppgifterna
föremål för behandlingen i enlighet med artikel 21 (2) i GDPR.
Personuppgifterna har behandlats olagligt.
Personuppgifterna måste raderas för att följa en lagstadgad skyldighet i
Union eller medlemsstatslag som den registeransvarige är föremål för.
Personuppgifterna har samlats i samband med erbjudandet om information
samhällstjänster som avses i artikel 8 (1) i GDPR.

Om en av de ovan nämnda skälen gäller, och en registrerad önskar begära
radering av personuppgifter lagrade av BinaryUltra.com, han eller hon kan, vid någon
tid, kontakta någon anställd hos regulatorn. En anställd hos BinaryUltra.com ska
Se till att omhändertagningsförfrågan omedelbart efterlevs.

Om regulatorn har offentliggjort personuppgifter och är skyldig enligt
Artikel 17 (1) för att radera personuppgifter, regulatorn, med hänsyn till tillgängliga
teknik och kostnader för genomförandet ska vidta rimliga åtgärder, inklusive
tekniska åtgärder, för att informera andra kontrollanter som behandlar de personuppgifter som
registrerad har begärt radering av sådana kontroller av alla länkar till eller kopiera eller
replikering av dessa personuppgifter, vad gäller behandling krävs inte. En
anställda i BinaryUltra.com kommer att ordna de nödvändiga åtgärderna i enskilda
fall.
e) Rätt att begränsa bearbetningen

Varje registrerad ska ha rättighet som beviljats ​​av den europeiska lagstiftaren till
få från kontrollenhetsbegränsningen för bearbetning var något av följande
gäller:
Näkerheten hos personuppgifterna ifrågasätts av den registrerade, för en
period som gör det möjligt för regulatorn att verifiera riktigheten av personuppgifterna.
Behandlingen är olaglig och den registrerade motsätter sig raderingen av
personuppgifter och begär istället begränsningen av användningen i stället.
Kontrollenheten behöver inte längre personuppgifterna i syfte att
behandling, men de krävs av den registrerade för etablering, övning
eller försvar av rättsliga krav.
Den registrerade har invänt mot bearbetning enligt artikel 21 (1) i
GDPR i avvaktan på kontrollen om den registeransvariges legitima grunder
åsidosätta de registrerade.

Om en av de ovan nämnda villkoren är uppfylld och en registrerad önskar
begära begränsning av behandlingen av personuppgifter som lagras av
BinaryUltra.com, kan han eller hon när som helst kontakta någon anställd hos regulatorn. De
anställd hos BinaryUltra.com kommer att ordna begränsningen av behandlingen.
f) Rätt till dataöverföring

Varje registrerad person ska ha rättighet som beviljats ​​av den europeiska lagstiftaren, till
ta emot personuppgifterna om honom eller henne, som lämnades till en registeransvarig,
i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format. Han eller hon ska ha
rätt att överföra dessa data till en annan kontroller utan hinder från
controller som personuppgifterna har tillhandahållits, så länge behandlingen är
baserad på samtycke enligt artikel a 6 (1) (a) i GDPR eller punkt a
Artikel 9 (2) i GDPR, eller på ett kontrakt enligt artikel b (b) i 6 (1)
GDPR, och bearbetningen genomförs med automatiska medel, så länge som
bearbetning är inte nödvändig för utförandet av en uppgift som utförs i allmänheten
intresse eller vid utövandet av officiell myndighet som tillhör den registeransvarige.

Vidare, vid utövande av hans eller hennes rätt till dataöverföring enligt
Artikel 20 (1) i GDPR, den registrerade har rätt att ha personuppgifter
sänds direkt från en kontroller till en annan, där det är tekniskt genomförbart och
när det gör det, påverkar inte andras rättigheter och friheter negativt.

För att försäkra sig rätten till dataportabilitet kan den registrerade när som helst
kontakta någon anställd på BinaryUltra.com.
g) Rätt till invändning

Varje registrerad ska ha rättighet som beviljats ​​av den europeiska lagstiftaren till
mot bakgrund av sin situation, när som helst, till
behandling av personuppgifter om honom eller henne, som bygger på punkt e eller f
av artikel 6 (1) i GDPR. Detta gäller också för profilering baserat på dessa bestämmelser.

BinaryUltra.com ska inte längre behandla personuppgifterna i händelse av
invändning, såvida vi inte kan visa tvingande legitima skäl för behandlingen
vilka äventyrar den registrerades intressen, rättigheter och friheter eller för
etablering, övning eller försvar av rättsliga krav.

Om BinaryUltra.com behandlar personuppgifter för direkt marknadsföring, ska
registrerade har rätt att när som helst invända mot behandling av personuppgifter
om honom eller henne för sådan marknadsföring. Detta gäller profilering i den utsträckning som
Det är relaterat till sådan direktmarknadsföring. Om den registrerade protesterar mot
BinaryUltra.com till behandlingen för direkt marknadsföring, BinaryUltra.com
kommer inte längre att behandla personuppgifterna för dessa ändamål.

Dessutom har den registrerade rätten, av skäl som hänför sig till hans eller hennes
särskilda situation, att invända mot behandling av personuppgifter om honom eller henne
av BinaryUltra.com för vetenskapliga eller historiska forskningsändamål eller för
statistiska syften i enlighet med artikel 89 (1) i GDPR, om inte bearbetningen är
nödvändigt för utförandet av en uppgift som utförs av skäl av allmänt intresse.

För att utöva rätten till invändning kan den registrerade kontakta någon
anställd på BinaryUltra.com. Dessutom är den registrerade fritt i sammanhanget
av användningen av informationssamhällets tjänster, och trots direktiv 2002 / 58 / EC,
att använda hans eller hennes rätt att göra invändningar med hjälp av tekniska specifikationer.
h) Automatiserat individuellt beslutsfattande, inklusive profilering

Varje registrerad ska ha rättighet som beviljats ​​av den europeiska lagstiftaren att inte
vara föremål för ett beslut som enbart grundar sig på automatisk bearbetning, inklusive profilering,
som ger rättsverkningar för honom eller henne eller på liknande sätt påverkar betydligt
han eller hon, så länge beslutet (1) inte är nödvändigt för att komma in, eller
Prestanda av ett kontrakt mellan den registrerade och en datakontrollant, eller (2) är
Ej auktoriserad enligt unionens eller medlemsstaternas lagstiftning som den registeransvarige är föremål för och
som också fastställer lämpliga åtgärder för att skydda den registrerades rättigheter och
friheter och legitima intressen, eller (3) är inte baserat på den registrerade uttryckliga
samtycke.

Om beslutet (1) är nödvändigt för att ingå, eller prestanda av, a
kontrakt mellan den registrerade och en datakontrollant, eller (2) den är baserad på
den registrerade uttryckliga samtycket, ska BinaryUltra.com genomföra lämpliga åtgärder
för att skydda den registrerades rättigheter och friheter och legitima intressen, åtminstone
rätten att få mänsklig intervention hos regulatorns sida, för att uttrycka hans
eller hennes synvinkel och bestrida beslutet.

Om den registrerade vill utöva sina rättigheter avseende automatiserad person
beslutsfattande kan han eller hon när som helst kontakta någon anställd hos
BinaryUltra.com.
i) Rätt att återkalla samtycke om dataskydd

Varje registrerad ska ha rättighet som beviljats ​​av den europeiska lagstiftaren till
återkalla hans eller hennes samtycke till behandling av hans eller hennes personuppgifter när som helst.

Om den registrerade önskar utnyttja rätten att återkalla samtycket, har han eller hon
Hon kan när som helst kontakta någon anställd på BinaryUltra.com.

13. Dataskydd för ansökningar och ansökningsförfaranden

Den registeransvarige ska samla in och behandla personuppgifter för sökande till
Syftet med behandlingen av ansökningsförfarandet. Bearbetningen kan också vara
utförs elektroniskt. Detta gäller i synnerhet om en sökande lämnar in
motsvarande ansökningsdokument via e-post eller via webbformulär på webbplatsen
till regulatorn. Om datastyraren slutar ett anställningskontrakt med en
sökande, de inlämnade uppgifterna kommer att lagras i syfte att behandla
anställningsförhållande i enlighet med lagstadgade krav. Om ingen anställning
kontraktet ingås med den sökande av kontrollanten, ansökningsdokumenten
ska automatiskt raderas två månader efter det att vägran har meddelats,
förutsatt att ingen annan legitim intressen hos den registeransvarige är emot
radering. Övrigt legitimt intresse för detta förhållande är t.ex. bevisbörda i a
förfarandet enligt den allmänna likabehandlingslagen (AGG).

14. Rättslig grund för bearbetningen

Konst. 6 (1) tänd. en GDPR fungerar som den rättsliga grunden för bearbetningsoperationer för vilka vi
få samtycke för ett specifikt förädlingsändamål. Om behandlingen av personuppgifter
är nödvändig för utförandet av ett kontrakt till vilket den registrerade är part, som
är fallet till exempel när bearbetningsoperationer är nödvändiga för leverans av
varor eller för att tillhandahålla någon annan tjänst är bearbetningen baserad på artikel 6 (1) tänd. b
BRP. Detsamma gäller för sådana bearbetningsoperationer som är nödvändiga för transport
ut före kontraktsåtgärder, till exempel vid förfrågningar om vår
produkter eller tjänster. Är vårt företag föremål för en laglig skyldighet med vilken behandling
av personuppgifter krävs, t.ex. för att uppfylla skatteförpliktelser,
bearbetningen är baserad på Art. 6 (1) tänd. c GDPR. I sällsynta fall bearbetningen av
personuppgifter kan vara nödvändiga för att skydda den registrerades vitala intressen eller
av en annan fysisk person. Detta skulle exempelvis vara fallet om en besökare var
skadad i vårt företag och hans namn, ålder, sjukförsäkring eller annat viktigt
information skulle behöva vidarebefordras till en läkare, sjukhus eller annan tredje part.
Då skulle behandlingen vara baserad på Art. 6 (1) tänd. d GDPR. Slutligen bearbetning
operationer kan baseras på artikel 6 (1) tänd. f GDPR. Denna rättsliga grund används för
bearbetningsverksamhet som inte omfattas av något av ovan nämnda lagar
grunder, om bearbetning är nödvändig för legitima intressen
förföljs av vårt företag eller av en tredje part, utom när sådana intressen överträtts
av intressen eller grundläggande rättigheter och friheter hos den registrerade som kräver
skydd av personuppgifter. Sådana bearbetningsoperationer är särskilt tillåtna
eftersom de har nämnts specifikt av den europeiska lagstiftaren. han
ansåg att ett legitimt intresse kunde antas om den registrerade är en kund
av regulatorn (skäl 47-sintring 2 GDPR).

15. De legitima intressen som kontrollanten eller en tredje part åtar

Där behandlingen av personuppgifter baseras på artikel 6 (1) tänd. f GDPR vår
legitimt intresse är att utföra vår verksamhet till förmån för alla våra välbefinnande
anställda och aktieägarna.

16. Period för vilken personuppgifter lagras

Kriterierna för att bestämma lagringsperioden för personuppgifter är
respektive lagstadgad kvarhållningsperiod. Efter utgången av den perioden
motsvarande data raderas rutinmässigt, så länge det inte längre är nödvändigt för
fullgörande av kontraktet eller inledande av kontrakt.
17. Tillhandahållande av personuppgifter som lagstadgade eller avtalsenliga krav Krav
nödvändigt att ingå ett kontrakt Den registrerades skyldighet att tillhandahålla
personlig information; möjliga följder av misslyckande att tillhandahålla sådan information

Vi förtydligar att tillhandahållandet av personuppgifter delvis krävs enligt lag (t.ex. skatt
regler) eller kan också härröra från avtalsbestämmelser (t.ex. information om
avtalspartner). Ibland kan det vara nödvändigt att ingå ett avtal som
den registrerade ger oss personuppgifter, som därefter måste behandlas av
oss. Den registrerade är till exempel skyldig att ge oss personuppgifter när
Vårt företag tecknar avtal med honom eller henne. Den icke-tillhandahållande av personuppgifter
skulle få konsekvensen att kontraktet med den registrerade inte kunde vara
avslutats. Innan personuppgifter tillhandahålls av den registrerade ska den registrerade
kontakta någon anställd. Medarbetaren förtydligar den registrerade om bestämmelsen
av personuppgifterna krävs enligt lag eller kontrakt eller är nödvändig för slutsatsen
av kontraktet, om det finns en skyldighet att lämna personuppgifter och
konsekvenser av icke-tillhandahållande av personuppgifter.

18. Förekomsten av automatiserat beslutsfattande

Som ansvarigt företag använder vi inte automatiskt beslutsfattande eller profilering.

Denna sekretesspolicy har genererats av tyska sekretesspolicygenerator
Association for Data Protection som utvecklades i samarbete med Privacy Lawyers
från WILDE BEUGER SOLMECKE, Köln.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarfältet, och även besökarens IP-adress och webbläsaranvändares agentsträng för att hjälpa till att upptäcka spam.

En anonymiserad sträng som skapats från din e-postadress (kallas också en hash) kan tillhandahållas till Gravatar-tjänsten för att se om du använder den. Gravatar-tjänstens integritetspolicy finns här: https://automattic.com/privacy/. Efter godkännande av din kommentar blir din profilbild är synlig för allmänheten i samband med din kommentar.

Media

Om du överför bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbyggd platsdata (EXIF GPS) som ingår. Besökare på webbplatsen kan ladda ner och extrahera eventuella platsdata från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

Cookies

Om du lämnar en kommentar på vår sida kan du välja att spara din namn, e-postadress och webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet, så du behöver inte fylla i dina detaljer igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa kakor kommer att vara i ett år.

Om du har ett konto, och du loggar in på den här sidan, vill vi lägga in en tillfällig cookie för att bestämma om din webbläsare accepterar cookies. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och kasseras när du stänger webbläsaren.

När du loggar in, kommer vi också att skapa flera cookies för att spara din inloggningsinformation och dina skärmdisplayval. Logga in kakor varar i två dagar, och skärmalternativen cookies håller i ett år. Om du väljer "Kom ihåg mig" kommer din inloggning att vara i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto, kommer inloggningskakorna att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel, kommer en ytterligare cookie att sparas i din webbläsare. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och anger bara post-id för den artikel som du just redigerat. Den löper ut efter 1-dagen.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser
Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använder cookies, bädda ytterligare tredjepartsspårning och övervaka din interaktion med det inbäddade innehåll, inklusive spåra din interaktion med inbäddat innehåll om du har ett konto och är inloggad på en annan webbplats.

Analytics

Vem delar vi dina data med

Hur länge vi behåller dina data

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata obestämt. Det här är så att vi kan erkänna och godkänna eventuella följdkommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringsrad.

För användare som registrerar sig på vår hemsida (om någon) lagrar vi också den personliga information de tillhandahåller i deras användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera deras personuppgifter till alla tidpunkter (utom deras användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen.

Vilka rättigheter har du över dina data

Om du har ett konto på denna webbplats, eller ha lämnat synpunkter, kan du begära att få en exporterad fil av personuppgifter vi har om dig, inklusive all data som du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort eventuella personuppgifter om dig. Detta inkluderar inte analytisk data som vi är skyldiga att hålla för administrativa, juridiska eller säkerhets ändamål.

Där skickar vi dina uppgifter

Besökarens kommentarer kan kontrolleras via en automatiserad spårningsdetekteringstjänst.

Din kontaktinformation

Ytterligare information

Hur vi skyddar dina data

Vilka dataöverträdelser har vi på plats

Vilken tredjeparts erhåller data från oss?

Vilken automatiserad beslutsfattande och / eller profilering vi gör med användardata

Upplysningskrav för industriell lagstiftning

Vi samlar in information om besökare som kommenterar webbplatser som använder vår Akismet anti-spam-tjänst. Informationen vi samlar beror på hur användaren ställer in Akismet för webbplatsen, men innehåller vanligtvis kommententens IP-adress, användaragent, referrer och webbadress (tillsammans med annan information som direkt tillhandahålls av kommentaren, t.ex. namn, användarnamn, e-postadress adress och själva kommentaren).

Dela med sig
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!